Obligatoriske emner

Herunder ses tilbud der henvender sig til de nedenstående timeløse fag

Færdselslære
Uddannelse og job
Sundheds- seksualundervisning og familiekundskab

• Filmkompagniet - trivsel, inklusion og andre temaer

Se eksemplarisk undervisning - gratis film fra folkeskolen

Filmkompagniet har i 15 år, med skolelærere som målgruppe, produceret film, der viser eksemplarisk undervisning. Ved at vise hvad der virker, kan vi få mere af det. Det er blevet til over tyve film. Der har været flere end 225.000 seere på Filmkompagniets YouTube-kanal. Jeg hedder Marianne Rasmussen og jeg “er” Filmkompagniet. Jeg ønsker dig god fornøjelse med at se de film, der interesser dig.

• Klima og innovation

Dansk, innovation og håndværk/design.

Mellemtrin 5.-6.kl.

Undervisningsforløbet er et spændende og innovativt undervisningsforløb, hvor eleverne får en masse faglig viden, som de skal bruge til selv at opfinde teknologiske løsninger til at mindske verdens CO2 -udledning med.

Kl. 09.00 - 13.00

Folkeskoler i Albertslund, Brøndby, Dragør, Herlev, Hvidovre, Rødovre og Vallensbæk skal gå ind på http://energiogvandvaerkstedet.dk og følg vejledningen.

Det forventes, at klassen møder op til den bookede tid. Hvis klassen mod forventning skulle være forhindret i at deltage i et booket forløb, kan forløbet op til to uger inden aflyses på groen.kk.dk under MIN SIDE. Skal forløbet aflyses senere pga. sygdom el.lign. skal det gøres på tlf.: 36 30 36 06. På den måde kan Energi- & Vandværkstedet nå at give andre klasser mulighed for et besøg.

Energi og Vand.
    Mail: envand@buf.kk.dk