Læringsaktiviteter i musik

• Musik og bevægelse

Musik og idræt.

Indskolingen 0.-2.kl.

Undervisningen udvikler elevernes naturlige evner og glæde for musik i fællesskab med andre. Leg, bevægelser, drama, lydformning og spil på rytmeinstrumenter er i centrum, og her igennem oplever eleverne musikalske grundelementer som puls, rytme, dynamik, melodi og form.

Eleverne stimuleres til at udvikle fantasi og kreativitet, koncentrations- og samarbejdsevne. Eleverne afslutter undervisningen med en opvisning for forældre og pårørende.

45 min. Undervisningen bliver så vidt muligt lagt i SFO-tiden og følger resten af musikskolens undervisningsforløb på 34 gange.

Gitte Sejer Larsen, underviser i rytmik, musik & bevægelse og Orkesterværkstedet.
    Mobil: 2266 1206 eller email: musik-gitte@hotmail.com

Vallensbæk musikskoles hjemmeside for mere information.

Holdundervisningen finder sted på Egholmskolen, Pilehaveskolen og Vallensbæk Skole.

• Orkester værkstedet

Musik.

Indskolingen 3.kl.

I Orkester Værksted er der fokus på instrumenter, sang og de musikalske grundbegreber. Der vil være forløb hvor musiknumre bliver indstuderet og opført for forældre og pårørende.

I løbet af sæsonen kommer der en blæserlærer på besøg for at fremvise et blæseinstrument.

Orkester Værksted vil i løbet af sæsonen mødes med Vallensbæk Musikskoles harmoniorkester for begyndere. Her vil de blive præsenteret for forskellige instrumenter med henblik på eventuelt valg af instrument og sammenspilsgruppe, orkester eller kor fra 3. klasse.

Eleverne spiller sammen, og derfor forventer vi, at eleven er i stand til:

• at vente, mens andre instrueres
    • har et stabilt fremmøde
    • er god til at lytte til lærerens instruktioner

45 min. Undervisningen lægges, så vidt muligt, i forlængelse af elevens almindelige undervisning.

Mobil: 2266 1206 eller email: musik-gitte@hotmail.com

Vallensbæk musikskoles hjemmeside for mere information.