Idræt

• Musik og bevægelse

Idræt og musik.

Indskolingen 0.-2.kl.

Undervisningen udvikler elevernes naturlige evner og glæde for musik i fællesskab med andre. Leg, bevægelser, drama, lydformning og spil på rytmeinstrumenter er i centrum, og her igennem oplever eleverne musikalske grundelementer som puls, rytme, dynamik, melodi og form.

Eleverne stimuleres til at udvikle fantasi og kreativitet, koncentrations- og samarbejdsevne. Eleverne afslutter undervisningen med en opvisning for forældre og pårørende.

45 min. Undervisningen bliver så vidt muligt lagt i SFO-tiden og følger resten af musikskolens undervisningsforløb på 34 gange.

Gitte Sejer Larsen, underviser i rytmik, musik & bevægelse og Orkesterværkstedet.
    Mobil: 2266 1206 eller email: musik-gitte@hotmail.com

Vallensbæk musikskoles hjemmeside for mere information.

Holdundervisningen finder sted på Egholmskolen, Pilehaveskolen og Vallensbæk Skole.

• Bækkehuset – Dyst med dyrene

Idræt, natur/teknologi og matematik.

Indskolingen 0.-3.kl.

Bækkehuset udbyder en masse forskellige undervisningsaktiviteter, her i blandt ’Dyst med dyrene’, som ligger op til bevægelse, leg og læring. Benyt Bækkehuset til undervisning, sociale aktiviteter eller relevante forældrearrangementer, alle hverdage såvel som weekender. På Bækkehusets hjemmeside, under fanen ’Links’ eller ’Aktiviteter’ kan man få mere information om og blive inspireret til, hvilke undervisningsaktiviteter der kan passe til det læringsmæssige formål besøget har. Der er mulighed for at overnatte med en klasse/gruppe, det kræver dog at man søger om tilladelse hos Beredskabschefen.

Afhænger valg af undervisningsaktiviteter

Valgfrit

Book besøg via Bækkehusets hjemmeside http://vnat.dk/.

For mere information besøg Bækkehusets hjemmeside http://vnat.dk/ eller kontakt Louise Hoffbeck på email: lofr@vallensbaek.dk eller mobil: 51593524

Vejlegårdsvej 95, 2625 Vallensbæk