Om åben skole

Læs om formålet med åben skole og hvordan du kan være med til at bidrage relevante aktiviteter til gavn og glæde for andre.

ÅBEN SKOLE Vallensbæk er en fælles portal med læringsaktiviteter udviklet i samarbejde mellem forskellige faggrupper, forvaltninger og lokale interessenter

• Med afsæt i Skolereformen har Center for Børn og Unge nedsat en arbejdsgruppe af lærere og ledere i skolen, der har arbejdet med hvordan vi bedst muligt kan synliggøre de mange eksisterende og benyttede tilbud, samt synliggøre alle de muligheder som ligger indenfor åben skole området.

• Siden skal fungere som en ressourcebank, hvor alle tænkelige tilbud primært i nærområdet kommer frem i lyset. Ikke mindst som et sted hvor skoler, forvaltning, virksomheder, foreninger, klubber og kunstnere mødes og sammen udvikler forskellige læringsaktiviteter der understøtter den daglige undervisning og faglige fordybelse i grundskolen.

• Se de forskellige læringsaktiviteter fra de lokale læringsmiljøer og eksterne besøgssteder under trin og fag.
Sidst opdateret 21.06.2016